Home | Download | Discussion | Help | Site Map | New Posts | Sign in

Latest Site News

Nysha's New Creators for March - posted on 1st Apr 2018 at 9:00 AM
Replies: 4 (Who?), Viewed: 206 times.
Top Secret Researcher
Original Poster
#1 Old 12th Apr 2018 at 7:16 PM
Default Sims 3 Not Displaying Uploads Correctly
I've noticed that since March 20th, there seems to have been no new Sims 3 Lot uploads showing when I select. This house was the last: http://www.modthesims.info/download.php?t=609253
Today, when I came to the site, it showed this house on the front page: http://www.modthesims.info/download.php?t=610258
but not when I selected Download/Sims 3.
So there seems to be something wrong with the displayed uploads for Sims 3, especially the Lots.
Advertisement
LeaderOfTheMantisShrimps
staff: super moderator
#2 Old 12th Apr 2018 at 9:58 PM
Sometimes the reason why could be because of the 'compatible mode' which is basically there depending on wanting to only see downloads with the Ep/SP you have and the other one is for... well, showing all of them

Here's a non-compatible mode link, maybe that would work?: http://www.modthesims.info/browse.p...f=38&showType=1

(also moved to site issues )
Top Secret Researcher
Original Poster
#3 Old 13th Apr 2018 at 8:15 AM
Quote:
Originally Posted by Lyralei
Sometimes the reason why could be because of the 'compatible mode' which is basically there depending on wanting to only see downloads with the Ep/SP you have and the other one is for... well, showing all of them

Here's a non-compatible mode link, maybe that would work?: http://www.modthesims.info/browse.p...f=38&showType=1

(also moved to site issues )

Thanks for your help.
It makes sense, since the problem started about the same time I entered my Sims 3 games that I own into my profile.
It seems to work now for me, but how do I avoid the problem in the future?
LeaderOfTheMantisShrimps
staff: super moderator
#4 Old 13th Apr 2018 at 8:36 AM
One way you could avoid is by adding (or if it's already there) changing/adding &showType=1 to your url when browsing the download page. If you want to do it the other way, just switch the 'compatible mode' dot in the filter menu to 'all'

Hope that helps!
Top Secret Researcher
Original Poster
#5 Old 13th Apr 2018 at 3:26 PM
Quote:
Originally Posted by Lyralei
One way you could avoid is by adding (or if it's already there) changing/adding &showType=1 to your url when browsing the download page. If you want to do it the other way, just switch the 'compatible mode' dot in the filter menu to 'all'

Hope that helps!

I've always had the compatible modes set to "All".
It seems to be working now, so I'm happy. If the problem crops up again, I'll try to remember this thread - or just bother you again.
Back to top