Replies: 38 (Who?), Viewed: 3921 times.
Page 2 of 2
Test Subject
#26 Old 9th Jun 2020 at 7:39 AM
Hi! It's so nice to see I'm not the only one having problems with the filters. I really hope it gets fixed soon.
Forum Resident
#27 Old 9th Jun 2020 at 12:25 PM
I tried to set it for TS2 downloads and that's all I got on the download page unlike earlier when everything was showing up even if you filtered them.
Mad Poster
#28 Old 9th Jun 2020 at 2:58 PM
Filters were messed up for me too, but now they seem OK. Thanks for doing this!

Please ~ support my TS2 habit! Shop at my Etsy shops:
CatherinesJewelry ~ Artisan Jewelry
Catherine's MOUSE ~ Up/Recycled Jewelry
and Vintage Stuffeths
dodgy builder
#29 Old 9th Jun 2020 at 4:21 PM
I'm wondering where this green thing is all about. I prefer a blue and white site. How can I change that?
Mad Poster
#30 Old 9th Jun 2020 at 4:57 PM
Green? Try the quick Style Chooser dropdown at the far bottom of the page.

Hypocrisy is only okay if I do it.
( Join my dumb Discord server if you're into the whole procrastination thing. But like, maybe tomorrow. )
dodgy builder
#31 Old 9th Jun 2020 at 10:02 PM
Quote:
Originally Posted by AGuyCalledPi
Green? Try the quick Style Chooser dropdown at the far bottom of the page.


I had it set for bluefish, and changed to slate. It's still green
Field Researcher
#32 Old 9th Jun 2020 at 11:58 PM
The filter issue seems to be fixed now, but when I view my profile, my avatar displays as a broken image icon. Trying to edit my profile gives me the error 403 Permission Denied, and tells me I'm not signed in, when I actually am.
Warrior Gryphon
site owner
Original Poster
#33 Old 10th Jun 2020 at 1:25 PM
@Volvenom Can you screenshot what you are seeing?  There's no version of the site thats green, so I'm confused what's going on here.

@drinkmorecocoa Your avatar shows up fine for me.  Are you using http or https version of the site?

@AGuyCalledPi I've reduced the search timeout to 5 seconds.

Story books are full of fairy tales, of Kings and Queens, and the bluest skies.
Field Researcher
#34 Old 10th Jun 2020 at 11:37 PM
Quote:
Originally Posted by Tashiketh
@Volvenom Can you screenshot what you are seeing?  There's no version of the site thats green, so I'm confused what's going on here.

@drinkmorecocoa Your avatar shows up fine for me.  Are you using http or https version of the site?

@AGuyCalledPi I've reduced the search timeout to 5 seconds.


I'm using the https version. I think the problem is that it's attempting to display the image using http. The avatar is loading correctly in threads because there it's using https.

(The "edit profile" link is working now.)
dodgy builder
#35 Old 11th Jun 2020 at 12:23 AM
Quote:
Originally Posted by Tashiketh
Volvenom Can you screenshot what you are seeing?  There's no version of the site thats green, so I'm confused what's going on here.



@Tashiketh

It may have something to do with using some special theme, and then being transfered to bluefish I believe. I think there was a theme earlier that didn't work, and I ended up on the blue and white instead.
Screenshots
Warrior Gryphon
site owner
Original Poster
#36 Old 11th Jun 2020 at 9:25 AM
@drinkmorecocoa Hrm, that's a good theory, except the image (as far as I can see) doesn't use a specific domain, it's just loaded from customavatars/, so no http or https.  So I'm not sure what's going on here.

@Volvenom It looks like you have a custom stylesheet defined (specifically built using the themegen, id 208906.314).  You can reset it by going into Edit Option, scrolling down the section labeled Custom Themegen Style, and removing the text from the box labelled "If you want to use a custom member created Bootstrap Themegen style override (in the form USERID.X), enter it here:".  

btw this isn't something I changed or did anything with when I moved servers.  Was it the correct theme previously?

Story books are full of fairy tales, of Kings and Queens, and the bluest skies.
dodgy builder
#37 Old 11th Jun 2020 at 11:39 PM Last edited by Volvenom : 12th Jun 2020 at 7:42 PM.
Quote:
Originally Posted by Tashiketh
drinkmorecocoa Hrm, that's a good theory, except the image (as far as I can see) doesn't use a specific domain, it's just loaded from customavatars/, so no http or https.  So I'm not sure what's going on here.

@Volvenom It looks like you have a custom stylesheet defined (specifically built using the themegen, id 208906.314).  You can reset it by going into Edit Option, scrolling down the section labeled Custom Themegen Style, and removing the text from the box labelled "If you want to use a custom member created Bootstrap Themegen style override (in the form USERID.X), enter it here:".  

btw this isn't something I changed or did anything with when I moved servers.  Was it the correct theme previously?


Time passes and I don't know anymore I don't much like the green though. I tested some when you wanted feedback I believe. I might have chosen the green then and somehow ended up on blue. Oh well whatever I will try your suggetion in the morning. I just delivered my exam for my second year. Only 1 year left *terrified*

Now I have a different blue style theme How can there be so many? Oh whatever Now it looks like a forum :D
Warrior Gryphon
site owner
Original Poster
#38 Old 13th Jun 2020 at 10:08 PM
Believe it or not, but there's only 2 "official" blue themes for the site.  One is dark blue, one is light.   Anything else is customised by other people, like the green one you used.  Good to see you've removed it though! and it's back to normal.

Story books are full of fairy tales, of Kings and Queens, and the bluest skies.
The One and Only
#39 Old 18th Jun 2020 at 11:43 AM
Tash, where is my hot pink theme? Needs me some hot pink. You could name it "Flamingo".
Page 2 of 2
Back to top