Replies: 224 (Who?), Viewed: 249477 times.
Page 5 of 9
Object(ive) Investigator
retired moderator
#101 Old 18th Dec 2005 at 9:03 PM
Builder of the Forest, look here: http://sims.ambertation.de.
Test Subject
#102 Old 29th Dec 2005 at 12:57 AM
can someone give me the link so i can download simPE?
Object(ive) Investigator
retired moderator
#103 Old 29th Dec 2005 at 11:32 PM
Quote:
Originally Posted by jaxad0127
Builder of the Forest, look here: http://sims.ambertation.de.
Please read before you post.
Test Subject
#104 Old 29th Dec 2005 at 11:51 PM
I have the newest version of SimPE and still my Sim Pool is empty. How come? I really want to change my townies. Thanx in advance.
Object(ive) Investigator
retired moderator
#105 Old 30th Dec 2005 at 12:24 AM
What do you mean your sim pool is empty? Have you loaded a neighborhood? Are you looking in the Sim Browser?
Test Subject
#106 Old 30th Dec 2005 at 12:22 PM
Well.. I loaded my neigbourhoud Pleasantville which I have under the name Georgia, then I loaded Sim surgery and then there where no sims that I could choose from to change. On top it says Sims Pool so that's why I called it sims Pool :nod: I hope someone can help me.
Test Subject
#107 Old 30th Dec 2005 at 6:48 PM
Okay It's fixed now. Just a question: Can I give my townies new names and interests as well when doing surgery?
Test Subject
DELETED POST
30th Dec 2005 at 6:48 PM
This message has been deleted by Shanice.
Object(ive) Investigator
retired moderator
#108 Old 30th Dec 2005 at 9:35 PM
No. For that, just edit their Sim Descriptions.
Lab Assistant
#109 Old 6th Jan 2006 at 10:47 AM
is it possible for you to edit bartenders and such in nightlife? because i wanted to do a story and make my Sim meat a bartender, i was just gonna use the debugging mode and make a Sim dress like and pose as the bartender, but if i can make the bartender cute that would be easyer, is that possible?

ღLiving Dead Girlღ
Object(ive) Investigator
retired moderator
#110 Old 6th Jan 2006 at 5:21 PM
Yes. Use the method described by Grapholina.
Test Subject
#111 Old 12th Jan 2006 at 2:01 AM
I have a related question -- if I were to use this method to change the NPC's on a lot, and then packaged that lot, would the same NPC's be in the game of those who downloaded the lot?
Object(ive) Investigator
retired moderator
#112 Old 12th Jan 2006 at 3:46 AM
Um...

Thats a bit complicated. If they reside on the lot, then yes, they will be avaliable as seperate sims, not replacing any version in the new neighborhood. If they in the memories of one or more residents, then they will be included as unlinked sims with no character data, basically useless. Other than that, no, they will not go with the lot.
Test Subject
#113 Old 14th Jan 2006 at 9:39 PM
Thank you very much...the tutorial is very easy to follow...THANKS :bandit:
Lab Assistant
#114 Old 15th Jan 2006 at 8:02 AM
I may have missed this in the 5 pages here, so forgive me if this is a repeat. Now we have a new version of SimPE that works with NL and all, is there still the problem of the new Sims reverting back to their old clothes, etc?

Thanks,
Tracy

*Some people only dream of angels; we held one in our arms.*
Remembering Jacob March 8 - 9, 1996
Our Angel
Object(ive) Investigator
retired moderator
#115 Old 15th Jan 2006 at 6:42 PM
That only happens with NPCs. For a fix look here:
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=89766
http://www.modthesims2.com/showthre...5375#post395375

Please don't PM me with questions. Post them in the appropriate thread.
Guest
#116 Old 23rd Jan 2006 at 8:51 AM
When I did it. Guess What? It did not work in SimPE.
Object(ive) Investigator
retired moderator
#117 Old 23rd Jan 2006 at 7:36 PM
Quote:
Originally Posted by thewaycool2
When I did it. Guess What? It did not work in SimPE.
What did you do? What problems did you encounter?

Please don't PM me with questions. Post them in the appropriate thread.
Guest
#118 Old 23rd Jan 2006 at 7:41 PM
I tried it but as I object to the maid wearing that daft uniform I did what I did with the maid in Sims 1 and dressed her in ordinary clothes. No cheat codes just body shop and dressed her up and then into Sims 2 to import them (I made 3 maids) into a family.
Used SimPE to change the maids clothes and features to use the new maids to overwrite the old maids. Then into the game.
She turned up as usual in her van in the the maids uniform.
Later on got her to move into the house and the clothes I put on her suddenly appeared.
Anyone got any ideas how to dump that uniform?
Object(ive) Investigator
retired moderator
#119 Old 23rd Jan 2006 at 8:04 PM
That is a know problem with npcs and it has been discussed greately in this thread. You can find a solution here: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=89766.

Please don't PM me with questions. Post them in the appropriate thread.
Lab Assistant
#120 Old 27th Jan 2006 at 3:40 AM
Thanks for this, Great improvement to my neighborhood thanks to you.
Test Subject
#121 Old 31st Jan 2006 at 6:23 PM
Default i must be daft
Quote:
Originally Posted by jaxad0127
That is a know problem with npcs and it has been discussed greately in this thread. You can find a solution here: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=89766.


i tried both solutions and they keep coming back in the stock uniforms and hair. perhaps i put your hack in the wrong place? i put it in the downloads folder and yet it seems to do nothing. i have no expansion packs, just the regular sims2 game. there must be something i'm not doing correctly. does some cheat have to be on for the hack to work? i'm somewhat new to all of this, and i'm amazed at all of the crazy options on here.
Object(ive) Investigator
retired moderator
#122 Old 31st Jan 2006 at 6:27 PM
Did you preform the surgery after you put it in downloads?

Please don't PM me with questions. Post them in the appropriate thread.
Test Subject
#123 Old 1st Feb 2006 at 12:42 AM
Default again
Quote:
Originally Posted by jaxad0127
Did you preform the surgery after you put it in downloads?

that appears to be the answer, although i have one stubborn sim who won't follow directions. perhaps it is the outfit itself that is the problem.
thanks for the tip, more experimentation to come...
Test Subject
#124 Old 9th Feb 2006 at 9:25 PM
heres a link u might like grafolina... its a tutorial about making zombies in fotoshop...
its a good one...at least look at the sweet zombie pic

http://www.graphics.com/modules.php...ticle&artid=177
Guest
#125 Old 18th Feb 2006 at 5:58 AM
this is too fun! gr8!!!
Page 5 of 9
Back to top